-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Länge sen...

Tiden har, som vi så många redan känner till, en förmåga att rinna förbi. Jag har också haft problem med min blogg, har blivit överröst med "spam" från hela världen utan att få stopp på dem, vilket ledde till att jag i stället stängde ned bloggen en stund.

Nu hoppas jag att jag fått lite bättre ordning och gör ett nytt försök.

Våren är här, på högsommar sätt, vi har haft värme rekord med uppåt 30 grader. Underbart på många sätt, men nu känner jag ändå att naturen skriker efter lite regn... 

Här hemma så springer dagarna lite iväg, mellan jobb, utställningar och den nya hästen (Mr Gaucho) så finns det lite tid över till annat.

Cookie fick äntligen till en parning med en fantastisk hane vi fann i Hässleholm hos Svaerkes kennel med Gitte Svaerke. Nu räknar vi ned dagarna fram till nedkomst och hoppas på att allt går bra. 


Den 1 juni - denna fredag - skall vi röntga Cookie för att bättre fastställa hur många valpar det kan röra sig om. Mest för att det är hennes första kull och min första kull på tax. 

Nykomlingen i kennel - Sansa - fortsätter göra intryck här hemma, i utställningsvärlden och på de flesta hon möter. Med sitt lugn och fina energi, trots valpighet, så tar hon de flesta med storm och charmar snabbt in sig.

Nu längtar jag efter ledighet och en fortsatt underbar sommar med allt vad det innebär!0 kommentarer på Länge sen... :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint