-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Dagarna går...

Det är otroligt vad tiden kan fara iväg ibland… 

Vad som kändes som en evighet har nu passerat och nu ser jag med spänning fram emot rehabilitering av Oni, imorgon kväll blir första passet i vattentrasken, och med risk för att låta lite skadad så ser jag fram emot att få lära mig något nytt!

Oni vill inte riktigt stödja på benet fullt ut, men om jag håller in henne på promenaden så kan hon gå till och från och korta korta sträckor på det. Så det går framåt. Tre gånger per dag går vi igenom ett program med massage och sträckning (inte stretch!) av benet.

Hon är pigg och på gott humör, så henne bekymrar det inte ett dugg!

Valparna drar iväg så det knakar, det är en ljuvlig kull! Jag har älskat/älskar dem alla, men det är verkligen en fin kull! Inbillar mig att jag lyckats bra den här gången, resten får framtiden utvisa…

Igår och idag har de fått följa mig och Hiki runt i trädgården, det är lite smått kaotiskt med de små som tar sina egna vägar ibland och får ren och skär panik när de upptäcker att de är för långt borta från de andra…
Men bra träning. De får också turas om att komma upp i huset, titta på tv, vara i köket, hänga med de andra hundarna och hanteras. Åka bil ska de också få göra allihopa.

I helgen kommer bästa fotografen Malin med sin son Anton över för att åtnjuta och ta underbara kort på de små. Vi planerar in en tur till stranden… får se hur det går!

Hiki drar in på mjölken till valparna och tycker nog att det är dags att lägga ned, spenarna är sprängfyllda och jag lider med henne, men snart blir det bättre.

Vi letar fortfarande köpare till 3 ev 4 av hanarna och en tik så tveka inte att höra av er, synd att missa så fina små <3

Det var allt för mig idag!


0 kommentarer på Dagarna går...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint