-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Oni på resande tass...

I lördags tog Linn (min dotter) jag och Oni oss till T-centralen i Stockholm. Oni fick åka tunnelbana för första gången sedan hon var valp, blev tyvärr inte så mycket träning som jag hoppats på innan.

Det var inga problem, hon gick snabbt på tåget och satte sig ned för att sedan lägga sig ned över hela golvet så att ingen kom fram... Hon var lite orolig och vill hålla koll på Linn hela tiden. När vi kom till T-centralen var hon upphetsad, på ett sånt sätt som bara Oni kan. Men vi tog oss utan problem upp på station. Sen visade det sig att tåget var försenat. Det slutade med att vi fick stå och vänta i två timmar innan tåget kom. Oni fick en pläd att ligga på och hon och Linn käkade bulle och väntade. Den enda gång Oni reagerade var när det passerad någon hund för nära, men i övrigt la hon sig till ro och slappnade av - mer eller mindre...

Sen kom tåget och vi hoppade på, lite läskigt var det att ta sig upp för trappan - men om Linn och jag gick på så hängde hon snabbt med! När vi väl satt oss ned, hade hon lite svårt att släppa ett par andra fyrbenta medpassagerare, men när hon insåg att det inte skulle hända så mycket mer, la hon sig till ro och låg resten av resan till Malmö. De enda gångerna hon for upp var när Linn gick iväg, det gäller att hålla ihop flocken!!

Vi hade en fantastisk och fin helg i Malmö, och Oni har visat sig från sina bästa sidor. Det känns tryggt att se henne i olika miljöer och se att hon fortsätter hantera dem på ett bra sätt. Nu har vi det kommande MH´t på gång och det ska bli oerhört intressant att se hur det går!

0 kommentarer på Oni på resande tass...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint