-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Oni - 7 månader

Nu var det ett tag sedan.Livet rasar iväg och vi har fullt upp här hemma, med Oni...
Oni rusar fram i livet, med smak för allt... och då menar jag allt... Jag inbillar mig visserligen att hon lugnat sig lite med tuggandet, eller så är jag som blivit bättre på att kontrollera omgivningen...
Utomhus tar hon för sig, av allt. Om mamma Hiki reagerar på en hund där ute, så reagerar Oni dubbelt så mycket. Det är väl hennes motto skulle jag vilja säga - att köra på dubbelt så mycket med det mesta.
Det känns som om hon hamnat i fler lägen där skaderisk föreligger just nu, kanske tar hennes övermod över och det här är tiden som hon ska lära sig att vara försiktig ibland.
Men jag är inte säker på att det fungerar. Just nu letar jag desperat ett prisvänligt bilgaller till volvon. Hon tar sig runt i hela bilen och häromdagen fastnade hon mellan baksätena när hon skulle ta sig från bagagutrymmet till baksätet. Jäkla hund! var min första tanke, det räckte med 3 timmar på akuten för en tid sedan. Sen kom hon loss och hade endast ett skrapsår på baktassen (hur nu det gick till?!). Jag tänkte: - Nu har hon väl ändå lärt sig att det inte är bra att ta sig mellan sätena... trodde jag... Det tog inte många minuter förrän hon försökte göra samma sak igen.
Nu har vi fått hitta en annan tillfällig lösning tills jag fått tag i ett vettigt galler.
Trots allt bus och hennes höga energi fortsätter hon charma mig och vi älskar henne för hennes bus. Arbetet fortsätter med att få ordning på att gå i koppel, sluta äta upp hemmet och att lära sig hur man beter sig i olika situationer. Jag är glad att jag fått 40 år på mig att träna upp mitt tålamod...
/P

0 kommentarer på Oni - 7 månader:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint