-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Valpar, värk och juletid...

Det är stelt i kroppen, kanske gör kylan det värre.. .Men utomhus är det fart i gubben! Han studsar och hoppar, nu har det varit en tid av kortare promenader och direkt syns det runt midjan (både på matte och Bonza!). Å ändå är det snålt med godis hemma, och maten håller jag in på...
 
Inser hur svårt det är att hålla vikten på en äldre hund, med värk i leder (var ju samma sak med Sara, som hade rejäl artros på slutet - och när hon väl började bli smalare så var det för infektion i kroppen...)
 
Vi har ändå ökat på lite, försöker ta oss till platser där hundarna kan springa fritt. Det är så mycket förbud här överallt, ibland förstår jag hur det är att vara utsatt för rasism, känns oerhört trist att hundar förbjuds precis överallt. Det kommer ut nya skyltar så fort man vänder ryggen till, de får inte vara i parken, inte vara på gräsmattan, inte vara i bostadsområdet... Så, var ska man vara?!?! Nåja, det är ju ett påbud, så det blir inga böter om jag rent ut sagt "skiter" i vad det står, en utskällning kanske från någon människa som inte vet bättre...
 
Jag kan ju be hundarna att titta på dem med oförstående blick och försöka härma den, kanske tänker människan till då? Eller inte...
 
Bonza är lite orolig och vill inte alltid äta maten, jag undrar om han hellre ger den till Hiki och om det är någon slags inbyggd mekanism som säger att Hiki behöver mer mat än honom. Oftast äter han bättre när Hiki gått därifrån och avslutat sin måltid och när hon slutat stirra ut hans matskål...
 
Julen närmar sig och snart flyttar valparna hemifrån. En liten fröken stannar kvar, vi får se vad Bonza tycker om det...
 
GOD JUL!

0 kommentarer på Valpar, värk och juletid...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint