-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Bonza och valparna...

Han är fundersam Bonza, på om han ska våga sig förbi valplådan eller inte, om han ska våga titta, eller inte...
Men helt klart mer avslappnad än förra kullen, då tittade han verkligen inte ens åt det hållet, igår stod han precis utanför och arbetade för att få uppmärksamheten riktad mot honom istället för mot valparna...
Och han kämpar verkligen! Idag satt min man och jag, sida vid sida, med varsin dator framför oss - då kommer han, tränger sig emellen och buffar min man hårt i sidan, sen trycker han på lite till så att han kan komma upp mot mitt ansikte för en liten puss.
Och han står kvar, ända tills vi ger honom det han kom för - kel och klappar, klia örat och lite till där, jaaa precis där! Klia lite till, bara lite till... och han gruffar och stönar och bufflar... som bara Bonza kan...
 
I söndags tog jag honom på en långpromenad med stavarna, han travar på som aldrig för, tar kontakt hela tiden och ser nöjd ut, nöjd över att vara ensam om att få uppmärksamheten, ingen valp eller Hiki som konkurrent, bara honom...
Vi saktar farten på Skogskyrkogården och njuter av omgivningen, skrittar sakta fram, stannar och kelar på vägen. Han får göra lite konster, snurra runt, sitta fint, skälla på kommande och gå fot. Vilken total koncentration! Helt enkelt underbart, denna gamla fina gubbe som går så elegant vid min sida!

1 kommentar på Bonza och valparna...:

Kommentarer RSS
Ayla on den 5 november 2011 14:55
Hej Bonza! Jag längtar faktiskt efter dig......och jag kommer ju snart tillbaka och BUSAR med dig!!! Jag har blivit jättemodig och "mogen" nu när jag fyllt ett år, säger min matte, så det är nog bäst att du gosar med din matte ordentligt innan jag dyker upp och själ hennes uppmärksamhet jag också - jag förstår att du tycker valpar är jobbiga - jag har en irländsk varghundskompis som är 6 månader och hon är sååååå jobbig ibland!! Nospuss till er alla från Ayla
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint