-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Ta för sig...

Han tar för sig, min äldre herre här hemma...
 
När han var yngre gick han undan när de andra hundarna sökte kontakt, men nu gör han tvärtom... Buffar sig fram och vill ha gos och kel, och ännu mera gos och kel..
Om det har med åldern att göra eller kastreringen, som gjordes sent i hans liv (till julafton 2010 - sjyst julklapp! *ironisk*) det återstår att fundera på. Men hur som helst så har jag fått en harmonisk äldre herre som tar sin plats i familjen.
 
Kastreringen har gått över förväntan, nu när Hiki haft sitt första löp sedan han blev kastrerad så har jag fått uppleva förändringen - och den är totalt lyckad!
Inte en enda gång under löpet så har han varit stressad eller orolig. När Hiki ställde upp sig för honom förra måndagen gjorde han en halvlam lekintiv, tittade på mig och gick iväg för att käka gräs istället...
 
Då ska vi beakta att denna herre faktiskt är far till två valpkullar och borde veta hur det ska gå till, även om kulorna är borta. Men han har helt enkelt inte behovet längre, skönt för honom!
Vid senaste veterinärkollen, lite mer än en månad sedan, var allt i tipp topp, så livet går vidare och vi fortsätter gosa och kela....

0 kommentarer på Ta för sig...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint