-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Jogging med Hiki

Jag har börjat springa, tro det eller ej... Ja, idag blir det vila men jag har kört ett par pass och det är faktiskt kul! Hiki och jag!
 
Startade lite väl häftigt, Hiki vill gärna rusa fram i 220 km i timmen, inte riktigt vad jag tänkt mig, första dagen tog vi längsta sträckan. Varvade med rask promenadtakt, sådär lagom till att det känns som om bröstet ska sprängas.. Och när jag hittat andningen igen så sprang vi, tillsammans.. Hiki hitta tempot till slut och det kändes som vi var ett.
 
T o m Hiki flåsade efter ett tag, om det är ett tecken på att jag har rätt bra kondis, eller på att Hiki har dålig kondis, ja det får ni avgöra själva (jag kör med det första *ler*).
 
Lite störande var det: - Jag ville lyssna på musik, hade radio i mobilen, öronlurarna ramlade ur öronen hela tiden och telefonen hoppade ur fickan ett par gånger *skrattar* - undrar om någon såg mig när jag sprang och desperat försökte hålla ordning på allt, fast besluten att INTE sluta springa, oavsett...
 
Så - bättre lösning för musiken! OCH! Så har jag lovat mig själv - efter det 10 passet, blir det nya skor! Då har jag förhoppningsvis bevisat för mig själv att det här är något jag kan fortsätta med. Så - GOOD FOR ME! Stolt över mig själv och underbara Hiki som kämpar på brevid matte!

0 kommentarer på Jogging med Hiki:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint