-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Å vad jag saknar en kamera...

Börja dagen med att stappla ut i vardagsrummet, utan golv... Känns sisådär med alla kala ytor, fulla av damm och jag vet inte vad. Sopar och sopar men känslan är densamma.
Eftersom vi ska leva med det här nu i ett antal veckor så tänkte jag återställa några möbler ändå, så känns det lite som hemma i alla fall - och en matta går nog att lägga på cementen så blir det lite varmare känsla...
 
Idag har jag, precis som igår, tagit mig till flatenbadet på morgonen, efter att lämnat av Linn.
Idag var det helt lugnt, stod några suspekta personer vid ett par bilar (langare?! vaddå! jag har inga fördomar...) men annars var det tomt. Släppte alla hundar direkt när jag kommit in vid grindarna och iväg for de! Bonza studsade iväg som en häst på grönbete, Hiki och Ayla mer som greyhounds, ned mot sanden och stranden.
 
Så ljuvligt att se dem i sitt esse! Hiki är grym när hon kommer igång, far smidigt över stock och sten, hoppar upp på höga bergshällar och springer mellan sten och stockar. Ayla hänger duktigt med, ibland håller jag andan och hoppas att hon har koll... men det verkar hon ha. Bonza gör tafatta försök att hänga med i damernas flygande jakt, men ger upp med jämna mellanrum och tuggar i sig lite gräs istället...
 
På väg hem plockar jag lite liljekonvaljer, de håller på att slå ut och doftar så ljuvligt, kanske kan de lätta upp stämningen här hemma och få det att se lite roligare ut...
 
Plötsligt ser jag att Bonza har blod överallt, jag lokaliserar snabbt vart det kommer ifrån, öronsnibben som spruckit (med lite hjälp ifrån Hiki - Ayla vågar sig inte på den grånande herren än...) tänkt vad det kan komma blod ifrån en sån liten yta...
 
Kopplar upp gänget, går till bilen, hittar en liten akutväska och försöker linda om örat tills vi kommer hem. Det håller tills vi kliver ur bilen. Sen in med hundarna. Blöta och fulla av sand, men ack så nöjda! Plåstra om Bonza lite bättre - kika mig själv i spegeln och ser att ansiktet är fullt av (inte fräknar den här gången) blodiga prickar, bara att torka av...
 
Det var allt för idag!

0 kommentarer på Å vad jag saknar en kamera...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint