-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Utställning Vårgårda, Tånghede

En mycket trevlig helg, tillsammans med min underbara man och Hiki förstås!
Bilresan gick bra, med undantag för Hiki som stressade sig igenom hela resan. Hon går fram och tillbaka i sin oro i bilen. Misstänker att hon då och då blir påmind om bilolyckan och jobbar upp sig igen - sen känns det som om det lägger sig och det går bättre periodvis.
 
Nu har jag inköpt D.A.P och ska testa det under en tid. Vi hamnade på Hotell Mikaels Gården, som var en pittoresk liten gård. Mysfaktorn var hög och vi fick ett rum i en huslänga av falurött trä. Entren ledde oss in i en hall med toalett och dusch, en trappa upp fanns vardagsrum med gamla retro soffor av läder, tv på rummet. I andra änden fanns sovrummet med dubbelsäng.
 
Hiki blev dålig i magen på lördagen och under natten sen sprang hon och jag ut ungefär en gång i timmen, förmodligen berodde det på det akuta bytet av foder (smart Pernilla!) som skedde på fredagen då hennes vanliga foder var slut, i samband med stress i bilen...
Under söndagen fick hon fasta, med undantag för lite godis i ringen, och magen slutade säga ifrån. På måndag var hon återställd igen - så min teori stämde nog (ny mat + stress).
 
Utställningen var himla trevlig, i gott sällskap med Sari, Benke och Akane. Samt självklart alla andra deltagande som så varmt och trevligt alltid välkommnar oss! Kul att se så många vackra underbara ridgebacks! Ibland undrar jag var vi gör där - konkurrensen är stenhård - men sen minns jag också alla trevlig pratstunder och annat som förgyller stunderna på våra hundutställningar.
 
Nu väntar jag bara på att hon ska komma igång med löp - Hiki - hon visar tecken, men hon har inte talat om NÄR hon behagar starta sitt löp... Å vad jag är otålig!
 
Nu här hemma, verkar det som om vi har en längre tids röra att förvänta oss... Idag bryts hela golvet upp i kök och vardagsrum - verkar som om det var värre än det såg ut och har vi otur så har vi även fått mögel på oss... Den goda nyheten är att när det är klart har vi sprillans nytt golv och det blir fint till i sommar! På med massa mjukt under möblerna så kanske vi kan hålla det här golvet fint ett tag...

0 kommentarer på Utställning Vårgårda, Tånghede:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint