-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Lidköping - Utställning

Oj, vad trött jag blev. Ett glas vin vid hemkomsten och sen känns det mest som om jag vill lägga mig ned och sova resten av kvällen :).
Har definitivt haft den bästa bilresan på länge. Känslan av helt nya däck - säkert och tryggt! Och avsaknad av regn, hagel och snö - det gör helt enkelt susen på resan! Att köra med cruiser kändes inte heller helt dumt, efter ett tag, först lite obehagligt då jag kände att jag förlora kontrollen över bilen, men sen bara skönt - att slippa stirra sig blind på farthållaren för att hålla rätt hastighet hela tiden...
Utställningen var trevlig, trevligt samtal med nya personer, både med min egen ras och även min andra favoritras - rottweiler. Fick chansen att kela ordentligt med en underbar rottis import ifrån England - en ung tik.
Hiki fick inte certet, men jag har haft en underbar vistelse i Lidköping, en lugn och trevlig liten stad. Vädret har varit underbart från fredag till lördag - vad mer kan man önska?
Nu ska jag få lite middag serverad ifrån kocken Larsa - han och min man har jobbat ihop en fin lördagsmiddag. Hoppas vi ser mer av Larsa - inte bara för att han lagar världens bästa mat, utan också för att det är trevligt att ha honom här!
Ha det!

0 kommentarer på Lidköping - Utställning:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint