-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Glad påsk!

Så, vad nytt... Ja, Hiki har skadat lilla foten, men hon verkar inte lida direkt... Bonza, gubben vår mår bara bra! Goare än någonsin och ännu mera kelen nu efter kastreringen. Han har börjat lägga på sig lite smått...
Hade Leo från A-kullen här hemma i lite över en vecka - då fick man se jakten i generna... Var ute i enhörna över helgen (Bonza fick ta det lugnt hos mina föräldrar istället) med Hiki och Leo. Första dagen ute i skogen försvann Leo i ett spår, men kom tillbaka, sen höll jag honom något kortare, släppte ut och sen drog han iväg igen - den här gången med Hiki - syntes tydligt hur Hiki tog över och hittade spåren medan Leo hängde på...
 
Fick kalla in dem och sen blev det koppelpromenad resten av den dagen. Dag 2 ute i skogen jobbade jag direkt med dem båda, kallade in, belöna, kallade in belöna. Det lönade sig och jag fick in dem så fort jag såg att de tog upp ett spår. Fick jobba en stund med dem för att de skulle släppa (och ta mig ifrån platsen där de tagit upp spåret) och sen gick det bra att släppa dem igen. Ute på ett stort fält kunde vi alla slappna av och det blev bus och röj i massor!
 
Hemma var det lite spänningar mellan far och son. Fick hålla dem åtskilda, Bonza verkar mindre nöjd med att få hem sina söner sådär... Hiki är bara lycklig över att äntligen få någon som hänger på henne i hennes vilda svängar!
 
Nu räknar jag ned på hunddagiset, och har förhoppning om att få mer tid över till att träna med hundar (istället för att oroa mig över skatter, löner, kunder att alltid undra om pengarna räcker till, bokföringen...) och lite annat förstås... Känns som om jag håller andan just nu och bara väntar på att få luft i lungorna igen..
 
Nä, nu ska jag kanske sova... Skönt med långledigt! ;-)

0 kommentarer på Glad påsk!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint