-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Uppfödarutbildning

Har nu haft en hel helg med ämnet "Utfodring" - stort och hett ämne... Och jag har nu bara nosat på det... Känner man för att fördjupa sig så är det näringslära som gäller, och varför inte. Jag kommer ju att ha lite mera tid över nu...
 
Så nu är det bestämt - fr o m 1 maj har Nos mot nos en ny ägare: Linda Bergendahl, mycket kompetent, initiativrik kvinna som arbetar och arbetar... Ska bli spännande att se hur hon tar företaget framåt.
 
Alla frågar: Vad ska du göra nu? Och jaa... jag har väl aldrig haft problem med att fylla min tid förut och lär inte få det nu heller. Men för att ge ett mera tydligt svar: - Jag fortsätter med mitt klipp och trim i den mån kunderna trillar in. Kurser kan jag fördjupa mig mer i, men lite mera tid över. Föreläsningar med erfarna hundmänniskor ligger mig också varmt om hjärtat och jag tänker att nu får jag mer tid över att arrangera detta. Sen är det ju också den kommande kullen...
 
Så, jag kommer nog att ha att göra... Kanske får till och med familjen se mig lite mera och fram för allt få en kanske gladare, mindre stressad och oroad mamma här hemma....
 
Jag älskar mitt hunddagis över allt annat och det har gett mig så otroligt mycket, men en bra chef/ledare ska veta när det är dags att lämna över till en yngre generation..
 
/Pernilla

0 kommentarer på Uppfödarutbildning:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint