-
RSS

Senaste inläggen

Länge sen...
En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Nu närmar det sig..

Nu är det bara några dagar kvar... Börjar inse att vi snart skall resa bort, det ska bli såå skönt! Häromdagen insåg jag att det faktiskt blir första gången jag är borta så länge från Hiki och Bonza... En hel vecka...
 
När jag satt med min kusin Carina i lördags, och lyssnade på mig själv prata... Om hur Bonza är och fungerar, så insåg jag vilken hönsmamma jag är... Men han är ju så speciell.. *ler*. Och så Hiki... lilla gumman, kommer att sakna henne som sjutton! Men jag vet att hon får det bra, hoppas bara att hennes skendräktighet inte tar över för mycket så att hon beter sig allt för hemskt!
 
Igår fick hon knäpp, skulle inte åka hem från jobbet... la sig ned och vägrade resa sig upp! Skakade och betedde sig... sen när vi kom hem och klev ur bilen var det bus! Snacka om personlighetsklyvning!
 
Idag ville hon döda valp! Kasta sig i kopplet och skällde, om och om igen... inte riktigt likt den Hiki jag känner... men, men... det lugnar sig väl snart ;-).
 
Nä, nu ska jag hoppa till sängs, öppnar imorgon och fortsätter räkna ned, för jag längtar faktiskt, även om jag måste lämna mina guldklimpar i en vecka...
 
Sov gott!

0 kommentarer på Nu närmar det sig..:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint