-
News 2019/ Nyheter!2019 03 31

Hade en underbar dag i Malmö, internationella tillsammans i bästa sällskap - Malin Sundström.

Multi.Champ Sabaku Inus Bakari of Edelrood "Oni" slutade upp som 3:e bästa tik! 

Sabaku Inus Chitose af Nessa - blev 3:a med premiär i unghundsklass med fin kritik och slutligen Sabaku Inus Vanessa blev 4:e bästa tik (vann juniorklassen med ck)!

Sen mötte jag upp Sari Vuorenmaa med underbaraste Nessa på parkeringen, hoppade in i hennes bil för avfärd till Schweiz och skickade hem Malin med hundar och bil mot Hölö... 

Några dagar senare var vi återigen på väg hemåt, med förhoppningsvis ett gäng blivande valpar i Nessas mage. George och Nessa fann varandra direkt, två fina och lätta parningar.. .Nu räknar vi ned dagarna och hoppas på bästa resultat från en fantastisk och underbar vistelse i Reitnau/Schweiz hos de mest underbara människorna Petra & Michael Bossard!

Foto Michael Bossard at Hotel Villa Honegg 

2019 03 10

Surahammar - taxklubben

Sabaku Inus Seth - BIS3 valp! BIR mot syster Sabaku Inus Vanessa som blev BIM.  SE VCH SE (V)UCH FI UCH Bikarol´S Likable Bethra blev BIR!

En underbar dag med fina resultat i gott sällskap! 
2019 02 03

Den 12 januari tog jag mig till Täljehallen i Södertälje för att visa/träna med Sabaku Inus Vanessa "Mona" för absolut första gången. 

Det slutade med ett BIR valp och slutligen BIG 1! Mona skötte sig över förväntan, sov sedan gott efter dagens slut... 
BIR
BIG 1
Nu räknar vi ned dagarna till Malmö den 31 mars - men hinner förhoppningsvis med en liten avstickare till Eskilstuna den 9 februari - då Meta Hellqvist/Bikarol´s kennel - får hoppa in som handler med Cookie & Mona!
Site Builder drivs av  Vistaprint