-
RSS

Senaste inläggen

En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016
Nu närmar det sig...

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

Nu närmar det sig...

Nu står det inte på förrän det är dags för de små att flytta. Även om det varit otroligt intensivt när man som uppfödare far mellan arbete, valpar, övriga hundar i kenneln och familjen - så kommer det bli tomt…

Mellan varje valpkull hinner jag glömma (läs förtränga..) hur vilda de blir sista veckan, det är som om de visar att de nu är redo för stora världen och att den här världen inte är stor nog…

Och ändå så har de en stor trädgård att vistas fritt i, de far runt i varje buske och snår, river upp blommor så jorden sprutar, lämnar ifrån sig både det ena och det andra - överallt! och så kommer de när man smyger upp på en stol för att bara se på dem, tittar på mig med dessa otroligt vackra ögon och vill få en klapp eller två (gärna komma upp i knät om det går).

Mitt hjärta blir varmt när jag på kvällen gett dem sista målet, när de rusat av sig det värsta och samlar ihop sig i bädden i valpstugan, alla ser på mig med stora ögon, stönar och stånkar när syster eller bror lägger sig på den stora högen. Sen sluter de ögonen och somnar, jag sitter kvar i lugnet, lyssnar på dem när de snusar, så fridfullt…

Och ögonen tåras, av den saknad som kommer, å samtidigt känner jag den förväntan som finns där, hos er - ni som ska få hem er nya familjemedlem! Som längtat så länge, som inhandlat allt det där som ska göra livet kul för en valp, förberett era hem med staket, stängsel, plockat bort finaste skorna…

Och jag tänker att det här blir bra! och jag hoppas att jag får se er och era hundar i många år framöver!

<3 10 kommentarer på Nu närmar det sig...:

Kommentarer RSS
Johanna on den 27 maj 2016 07:39
Pussa alla godingar
Svara på kommentar
 
Pernilla on den 27 maj 2016 07:52
Det vet du att jag ska! Kram!


Christina on den 27 maj 2016 14:52
Så fint skrivet
Svara på kommentar


Curt Holgersson on den 27 maj 2016 15:18
Tack snälla Pernilla för att du har tagit hand om vår Cayenne och hennes valpar. Det har varit härliga möten i valphagen och nu ska det bli skönt att få hem Cayenne igen. Vi trodde nog inte att det skulle bli så jobbigt att vara hundlösa i drygt två månader. Lycka till med valputlämningen och så ser vi fram mot att träffa odjuren igen på nästa kennelträff. Och du - det är tillåtet att vara lite blödig när man ska skiljas från de små liven efter 60 intensiva dygn. / Kerstin & Hooga
Svara på kommentar


Gleadow on den 26 juli 2017 08:35
Excеllent web site you hаve got here.. It's difficult to find good quality writing like yours these days. I seriously appreciate ⲣеople liҝe yoᥙ! Tɑke care!!
Svara på kommentar


Boyland on den 10 september 2017 09:35
Ꮋello, і Ƅelieve that i saw you visited my wеblog so i came to return the prefer?.I am trying to in fіnding things to enhance my site!I assume its ok to use a few of your ideas!!
Svara på kommentar


Bauer on den 22 december 2017 18:27
These fats, andd also other chemicals, work ass pollutants for your body. If the cardiac muscle doesn't receive sufficient blood supply, the effect is actually a heart attack. Mainwtream medicine is constantly on the refuse to acknowledge that diet and vitamin supplements cannot only hhelp prevent coronary disease but, inn Dr.
Svara på kommentar


Schofield on den 17 april 2018 04:23
With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of unique content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help stop content from being stolen? I'd definitely appreciate it.
Svara på kommentar


Rodriguez on den 30 april 2018 08:31
たっぷり中出しされた段腹熟女
Svara på kommentar


Polglaze on den 16 maj 2018 18:59
Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways, just wanted to say fantastic blog!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint