-
RSS

Senaste inläggen

En promenad...
Sakura - till minne
Nytt år, nya äventyr…
Sommar 2016
Nu närmar det sig...

Kategorier

Cayenne och valpar
Den åldrande hunden
Hänt var det här!
Hiki
Onis dagbok
Sabaku Inus kennel
Tankar och händelser...
drivs av

Sabaku Inus Kennel

MH 4/6

Den 4/6 kl: 06.30 var vi på plats för att förbered MH´t. Maskinen för haren hade trasslat sig och tog sin lilla tid att reda ut, men vi kom igång straxt efter 8 ändå. Sen ville inte haren alls och figgen fick springa igång den själv...
Dagen bestod av sol och vind. Något varmt men ändå underbart. Värmen tog på hundarna men de klarade av att genomföra sina MH´n.
Alla hundar visade på individuella reaktioner men genomgående hade de samma svar i flera situationer och visade en röd tråd genom hela kullen.
Nyfikenheten var något låg, med något undantag men de var också "coola" i flera moment, för att kunna starta upp i lek med gripanden och föremålsintresse. Genomgående kändes kullen trygg och självsäkra med stort förtroende för sina ägare - och de visade tydligt att de tillhörde rasen: Rhodesian Ridgeback! ;-

1 kommentar på MH 4/6:

Kommentarer RSS
Grabowski on den 29 december 2017 01:22
I'm not sure exactly why but this blog is loading increɗibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check back later and ѕee if the problem still exists.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint