-
20120715-IMG 1088
 
Nordisk VV-15 SE UCH CV Ridgebow´s Odara of Zazazela
Hiki "Paddan på japanska"
S51242/2007
 
Vilken dag det var när vi äntligen fick åka och hämta vår efterlängtade valp i Billeberga hos Bitte & Sven! Vår lilla padda, sin storlek till trots har hon sedan utvecklats till en smidig, elegant och vacker tik! Stort tack till Bitte & Sven för deras förtroende!
 
Hiki är idag en välbalanserad, smidig tik, med hög nyfikenhet. Bestämd och cool, reserverad som en ridgeback kan vara, men kan dela med sig av en liten puss även till en nykomling. 
Hon har koll på läget och inget passerar henne obemärkt. Unga hundar behandlar hon med stort tålamod och lugn, accepterar det mesta men sätter gränser när det behövs. 
 
Hiki och jag har tränat spår, lydnad och freestyle. Det sista med mycket hög motivation, något vi fortsätter satsa på. Även spåret ska få ta större del än vad det gjort hittills. Godkänt anlagsprov i viltspår.
 
Hiki är mamma till A-kullen, B-kullen, C-kullen och  D-kullen.
 
Höjd/Height: 65 cm
Vikt/Weight: 37 - 38 kg
Kullar/litters: 4 kullar, 42 valpar , 2 pålagda tikar (1 sinus A-kull, 1 okänd diagnos c-kull)
HD A & ED O
MH: Godkänt MH med 2:a på skott
Bett: Korrekt saxbett, saknar en P4 i underkäken.
DM: N/N (ej bärare)

 
Utställd med flera CK, 1:a pris, BIM, BIR & BIG-2,
idag 3 Svenska Cert och Svenskt Championat. 2015 efter en tids paus i utställningsvärlden kom hon in till Stora Stockholm med hög energi, långa starka steg, vann veteranklass och tog ny titel som Nordisk Veteranvinnare-2015 - otroligt!

Idag 2 avkommor med Svenskt Championat och 4 avkommor Viltspårchampion, 2 Svenska Championat samt avkommor med titlar i rallylydnad!


Länk till bedömningar utställning och kommande tävlingar HÄR! 
 
Diagram för mentalbeskrivning på Hiki kan ni se här:


Site Builder drivs av  Vistaprint